nieuwsbrief (archief)

volg ons!

Benieuwd naar wie we zijn en wat we doen? Luister dan vanuit huis naar de kerkdiensten via internet.

Kerkdiensten Assen-Noord via internet

Uitzendingen van videobeelden iedere zondag om 9.00 uur, 10.45 uur, 15.00 uur en 17.00 uur. Daarnaast worden ‘s avonds en door de week regelmatig bijzondere diensten uitgezonden.

Kerkdiensten Eindhoven via internet
De kerkdiensten en bijeenkomsten zijn rechtstreeks te beluisteren. De diensten op zondag beginnen om 9:30 en 16.30 uur. Ook is het mogelijk de opnamen van de afgelopen jaren terug te luisteren.

Kerkdiensten Eindhoven/Best via internet
Alle kerkdiensten vanuit de Lidwinakerk in Best zijn rechtstreeks te beluisteren, elke zondag om 9.30 en 16.30 uur. Ook is het mogelijk om de kerkdiensten van de afgelopen maand terug te luisteren.

Kerkdiensten Gouda via internet
Elke zondag wordt er vanuit de Vaste Burcht kerk in Gouda om 9:30 en 16:30 uur een kerkdienst uitgezonden via internet. Ook is er een ruim archief op de website aanwezig.

Kerkdiensten Groningen – Stad en Ommelaand via internet
7 dagen per week, 24 uur per dag zijn er 4 kerkdiensten beschikbaar. En iedere week een nieuwe kerkdienst.

Kerkdiensten ’s-Hertogenbosch via internet
Alle kerkdiensten worden iedere zondag in de regel om 10:00 en 17:00 uur live (in beeld en geluid) uitgezonden, en zijn vrij toegankelijk. Ook is er een archief van geluidsopnamen waar de diensten de hele week zijn te luisteren of te downloaden in mp3 formaat.

Kerkdiensten Houten via internet
Iedere zondag worden de diensten vanuit Het Kruispunt uitgezonden. De diensten beginnen als regel om 9.30 uur en 16:30 uur.

Kerkdiensten Katwijk via internet
Hier is een groot archief van kerkdiensten van de GKv te Katwijk beschikbaar. (Alleen geluid)

Kerkdiensten Langeslag via internet
Diensten op zondag 9:30 en 14:30/19.00 uur. Zie voor info de agenda op www.gkv-langeslag.nl.

Kerkdiensten Leeuwarden via internet
Kerkdiensten uit de GKv te Leeuwarden aangeboden via de website. (Alleen geluid)

Kerkdiensten Leeuwarden via internet
Kerkdiensten uit de GKv te Leeuwarden aangeboden via de website. (Beeld en geluid)

Kerkdiensten Lelystad via internet
Alle kerkdiensten vanuit de Lichtbron in Lelystad zijn rechtstreeks te beluisteren, elke zondag om 9.30 en 16.45 uur. Ook is er een ruim archief aan te beluisteren kerkdiensten, onder vermelding van preekthema en preektekst.

Kerkdiensten Lemelerveld via internet
Diensten om 9.30 en 14.30 uur.

Kerkdiensten Meppel via internet
De kerkdiensten zijn elke zondag rechtstreeks te beluisteren. Ook zijn de diensten later te downloaden en te beluisteren.

Kerkdiensten Oegstgeest via internet
Wij zenden live onze kerkdiensten uit via internet. Ook zijn alle diensten terug te luisteren via onze site.

Kerkdiensten Ridderkerk via internet
Ga naar Informatieblad en dan naar kerkdiensten; hier kunt u of online luisteren of downloaden.

Kerkdiensten Rijnsburg via internet
Via bovenstaande link kunt u live de kerkdiensten beluisteren.
Op http://rijnsburg.gkv.nl staan de geluidsopnamen van de kerkdiensten van de afgelopen drie maanden als mp3 bestanden en kunnen beluisterd worden of worden opgeslagen om ze later te beluisteren.

Kerkdiensten Rotterdam-Zuid via internet

Kerkdiensten Schildwolde via internet
De diensten zijn om 10.45 uur (in de zomervakantie om 9.30 uur) en 14.30 uur. Live of op een later tijdstip te volgen in beeld en geluid. Ook zijn liturgie en preek beschikbaar in PDF.

Kerkdiensten Uithuizermeeden via internet
Beelden van kerkdiensten via internet van de GKv te Uithuizermeeden.

Kerkdiensten Zaltbommel via internet
Ook de kerkdiensten van de GKv Zaltbommel zijn via internet rechtstreeks te beluisteren

Kerkdiensten Zoetermeer via internet
Kerkdiensten via internet vanuit de GKv te Zoetermeer. (Alleen geluid)

Kerkdiensten Zuidhorn via internet
Kerkdiensten van de GKv Zuidhorn live via audio en video (kerkradio en kerk tv) en on demand audio en video (uitzending gemist).

Kerkdienstgemist
Meer dan 1000 kerken zijn wekelijks live te beluisteren via dit platform. Ook steeds meer kerken maken gebruik van de kerk TV oplossing.

Kerkomroep
Op deze website vindt u informatie over alle kerken die hun diensten uitzenden via de dienstverlening van Stichting Intermediair Kerkomroep Nederland (SIKN).

Mediastichting Overstag
Diverse uitzendingen via internet van diensten en muziek en andere activiteiten. O.a. van de kerk van Langerak, Leerdam, Tiel en Zaltbommel.