Onderstaande bestanden bevatten modellen die de Generale Synode van Ede heeft vrijgegeven voor gebruik in de Gereformeerde Kerken. Van elk model vindt u een Pdf- en een Word-bestand. Het laatste bestand kunt u gebruiken om uw eigen regeling op te stellen. Deze rubriek bevat ook twee handreikingen: voor de liquidaties van de particuliere synodes oude stijl en voor de oprichting van kerkelijke organisaties en kerkelijke instellingen; beide zijn reeds eerder gepubliceerd.

B. de ambten en overige diensten
B12.2 Model voor een plaatselijke regeling voor de roeping van een predikant – versie jan-2016 (pfd)
B12.2 Model voor een plaatselijke regeling voor de roeping van een predikant – versie jan-2016 (doc)

B25.1 Model voor een plaatselijke regeling voor de roeping van ouderlingen en diakenen – versie jan-2016 (pdf)