De Havenkerk, Den Haag
De Havenkerk is een zelfstandige (Nederlands Gereformeerde) kerk. Een kenmerk van de Havenkerk is dat we dicht bij de mensen van de Schilderswijk staan.
Verre Naasten
Instituut voor Zending, Hulpverlening en Training.
Evangelical Reformed Seminary of Ukraine
Engelse pagina met foto’s en informatie over het Gereformeerde Seminarie in Kiev.
Evangelie en Moslims
Stichting voor toerusting tot getuigenis en dienst onder moslims in Nederland, bouwend aan respectvolle relaties tussen christenen en moslims.
Het Kruispunt
Studie- en ontmoetingscentrum voor christenen om met moslims in gesprek te gaan, met name in de kerken binnen de classis, maar er zijn ook landelijke evenementen. Onderdeel van de MAR (zie hieronder).
MAR – Missionaire Arbeid in het Rijnmondgebied
Missionaire en diaconale projecten van de gemeenten in de classes Hoogvliet en Rotterdam.
Middle East Reformed Fellowship
Engelstalige site van de MERF Cyprus.
MAF (Mission Aviation Fellowship) Nederland
Zendingsvliegers all over the world.
Mukhanyo Theological College
Pagina’s van de ‘high quality in-service training for church leaders in Africa’ (Engels).
Open Doors
Stichting die wereldwijd christenen ondersteunt die om hun geloof vervolgd en verdrukt worden.
Stichting World Partners
Stichting World Partners ondersteunt lokale initiatieven in ontwikkelingslanden voor ondernemerschap met een christelijk sociale meerwaarde.