Zondag aan zondag vinden er kerkdiensten plaats. Hoe worden deze diensten ingevuld? Waarom zo? Hoe ga je om met de gegeven mogelijkheden? Wat zijn die mogelijkheden? Het is een hele kunst om een goede liturgie te realiseren. Voor vragen, advies of ondersteuning is er het Steunpunt Liturgie. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over ons aanbod. Het Steunpunt Liturgie gaat uit van deputaten Eredienst en deputaten Kerkmuziek.

Postadres: Steunpunt Liturgie, Meerdonk 16 3823 AM Amersfoort
E-mailadres: liturgie@gkv.nl
Contactpersoon: Anje de Heer-deJong, T (033) 456 98 92 (dinsdag 19.00-20.00 uur, m.u.v. schoolvakanties regio Midden-Nederland)

Meelezen
De bezinning binnen de eigen kerk gaat vaak gepaard met artikelen in het kerkblad of notities voor kerkenraad of gemeente. Velen vinden het prettig als er iemand is die van te voren deze stukken even doorleest en eventueel van opbouwende opmerkingen voorziet. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met het Steunpunt Liturgie van deputaten Eredienst en deputaten Kerkmuziek.

Overzicht van materiaal
Het aanbod van het Steunpunt Liturgie wordt regelmatig uitgebreid. Vindt u niet wat u zoekt, neem dan contact op met het Steunpunt Liturgie (liturgie@gkv.nl).