LPB – 50 jaar!

Het belooft een bijzonder jaar te worden voor De Luisterpost|Bralectah. Op 1 april 2016 hoopt de organisatie haar 50-jarig jubileum te vieren.

“We zijn trots dat we nog steeds mogen bestaan. En daarom willen we onze verjaardag niet ongemerkt voorbij laten gaan.”

Dus trakteert De Luisterpost|Bralectah op een speciale actie: Bezoek een concert en ontvang €5,00 retour van de LPB!  Kijk voor de actievoorwaarden op luisterpost.nl/2016-jubileumjaar/

Daarnaast wordt een feestelijke bijeenkomst georganiseerd voor LPB- (oud) vrijwilligers op zaterdag 2 april 2016. Ook in de afgelopen jaren vrijwilliger geweest van de LPB? Geef het door via info@luisterpost.nl.

Producten LPB
De LPB (Luisterpost|Bralectah) laat u meeleven met het kerkelijk leven. Daarom maakt de LPB opnamen van diverse kerkelijke activiteiten.

Een geschikt product bijvoorbeeld om te gebruiken als inleiding op een Bijbelstudievereniging is de dvd ’Weg in de crisis of een weg uit de crisis?’
De economische crisis blijkt ook voor een identiteitscrisis te zorgen. Waar heb ik al die jaren op gebouwd? Zie je de gelijkenis al voor je? Geeft de bijbel antwoorden op dit ingewikkelde ‘macro-economisch’ vraagstuk?
Het product bevat  twee dvd’s.

DVD 1 – Referaat en workshop David Heek
DVD 2 Referaat en workshop Gert Hutten

Live-uitzending
Heb je de Live-uitzending van de jeugdleidersconferentie vanuit congrescentrum de Werelt in Lunteren (op vrijdag 22 januari en zaterdag 23 januari) gemist, is de herhaling te vinden op www.luisterpost.nl of klik op de link:
Herhaling programma vrijdag
Herhaling programma zaterdag