Menu

Ark Mission Vakantiebijbelgids

Ark Mission cover 2016Bij Ark Mission is de nieuwe Ark Mission Expedition verschenen. Deze kleurrijke vakantiebijbelgids heeft dit jaar als thema ‘vrijheid’. Wat is vrijheid, hoe gebruiken we die en wat is gastvrij zijn? Het actuele thema is terug te vinden in de bijbeloverdenkingen en de verhalen over praktisch christen-zijn. Zo schrijft Jan Pieter Mostert, directeur van Stichting Gave, over gastvrijheid en staat Hetty Lalleman stil bij genieten in vrijheid. Wilkin van de Kamp citeert de evangelist Johannes en vraagt zich af hoe vrij we eigenlijk zijn. Natuurlijk zijn er ook een zomeragenda, een smakelijk recept en een prijspuzzel aan de inhoud toegevoegd.

Ark Mission Expedition is sinds vorig jaar de eigentijdse opvolger van de Vakantiebijbelgids, die meer dan veertig jaar is verschenen in hoge oplagen. Ieder jaar blijkt opnieuw dat veel mensen graag een speciaal bijbelgidsje gebruiken in de zomertijd, ongeacht of de vrije tijd thuis of ver weg wordt doorgebracht. Naar verwachting zullen de 90.000 exemplaren die nu gedrukt zijn, binnen een paar maanden zijn verspreid. Kerken zijn de grootste afnemers. Zij geven het kleurrijke minimagazine graag als presentje mee aan hun gemeenteleden bij de start van het zomerseizoen. Wie donateur van Ark Mission is, krijgt een exemplaar thuisgestuurd.

De Ark Mission Expedition kan gratis afgehaald worden bij de christelijke boekhandel en is te downloaden via arkmission.nl/projecten. Wie grote aantallen wil bestellen kan deze, tegen een kleine vergoeding, via de website aanvragen.
Ark Mission