Menu

Paasnummer Leven.nu

Het nieuwe Paasnummer van leven.nu is verschenen. Dit jaar als een handzaam miniboekje, met korte teksten rond het thema ‘Gods plan’. U kunt het boekje doorbladeren of bestellen op deze site: www.leven.nu.

Een nieuwe Paas-uitgave van leven.nu: een piepklein en handzaam miniboekje (7,4 x 9,8 cm) met korte teksten rond het thema ‘Gods plan met ons mensen’. Met het evangelie in een notendop.

Dit miniboekje is gemakkelijk in jas- of broekzak te stoppen. Geschikt om uit te delen op straat of tijdens een kerkdienst. Ook handig om te versturen of bij een paaskaart te voegen.

Een mooie manier om het evangelie door te geven!

Op de site Leven.nu staat o.a.:
Info over het leven

God heeft alles gemaakt, de aarde, dieren, planten, mensen… In het allereerste begin was alles perfect, niets ging fout, niemand ging dood.

God heeft ons mensen een vrije wil gegeven. Wij kozen ervoor om onze eigen weg te gaan, zonder God. Daarmee kwam een einde aan de volmaaktheid op aarde. Ruzie, eenzaamheid, ziekte en de dood zijn de gevolgen. De relatie tussen God en mensen is kapot. De mens is nu gescheiden van God.

Omdat God zoveel van ons houdt, zorgde Hij voor een reddingsplan. Gods Zoon, Jezus Christus, kwam naar ons toe. Hij stierf aan een kruis. Daar droeg Hij in onze plaats de straf van God voor onze verkeerde daden. Na drie dagen stond Hij weer op uit de dood. Hij ging terug naar de hemel.

De relatie tussen God en mij wordt weer hersteld als ik accepteer dat Jezus Christus voor mij is gestorven, voor mijn foute daden, in mijn plaats. Als ik daarop vertrouw, als ik dat geloof, mag ik zeker weten dat ik weer bij God mag horen. Ik heb toegang tot de hemel. Ik heb weer contact met God. Hij geeft mij zo het leven voor altijd, ook na mijn sterven op aarde.

God heeft zijn gedachten in een boek laten schrijven: de Bijbel. Daar kan ik zwart op wit lezen wat Hij tegen mij zegt.

Lees meer