Menu

40 jaar verhalen en dankpunten

Verre Naasten bestaat dit jaar 40 jaar! Dankbaar mogen we ervaren dat God mensen wil inzetten en levens verandert. Wereldwijd komen er mensen tot geloof en wordt het geloof gedeeld, via lokale kerken en organisaties.

Ons 40-jarig jubileum is een mooie aanleiding om met elkaar terug- én vooruit te blikken en dankbaar stil te staan bij 40 jaar geloof delen wereldwijd. Dat doen we door 40 dagen lang onze dankbaarheid te vieren; met mooie terugblikken en leuke acties. Geloof delen wereldwijd in 40 dankpunten en bijzondere verhalen. Viert u mee?

Volg Verre Naasten via Facebook. Bijzondere projecten staan in de schijnwerpers en allerlei (dankbare) jubileumacties komen voorbij. Bekijk bijvoorbeeld het filmpje van directeur Klaas Harink: ‘’Ik ben dankbaar voor het feit dat wij gedragen worden door onze broers en zusters wereldwijd’’. Of de terugblik op 40 jaar geloof delen wereldwijd met de Mission Kids Gerlof de Vries, Tim Blok en Rick Harink: ”Wij zijn dankbaar voor de vriendschap en de warmte om ons heen”. 

www.40jaarverrenaasten.nl