Kerstpakkettenactie Zwolle

kerstpakkettenactie ZwolleDe afgelopen jaren waren verschillende Zwolse organisaties actief voor Kerstpakkettenacties. Bijvoorbeeld Present, maar ook vanuit de Koningskerk werd een actie georganiseerd. De afgelopen jaren werden zo steeds meer dan 1.500 pakketten gemaakt voor de minima in de stad.

Voor 2015 hebben Present en de Koningskerk, maar ook de gemeente Zwolle en het Diaconaal Platform Zwolle, de krachten gebundeld. Op die manier kan beter worden samengewerkt en worden de mensen die het nodig hebben nog beter bereikt.

Samen voeren we 1 actie; samen willen we liefde delen; samen willen we de ander dienen. We zijn dankbaar dat we zo Gods liefde met de hele stad mogen delen.

Voor de actie zijn heel veel vrijwilligers nodig, elk voor een taak van twee uren. Vorig jaar hielpen meer dan 400 mensen mee; dit jaar wordt ingezet op 602 vrijwilligers. Om deze mensen te vinden, is uw steun hard nodig; daarom is er een filmpje ontwikkeld en worden alle Zwolse kerken gevraagd om de film te vertonen in de kerkdiensten van 27 september.
Filmpje
Kerstzwolle
Voor meer informatie over de actie: zie www.kerstzwolle.nl