Aftrap Kerkennacht

Op vrijdagmiddag 14 juni wordt de aftrap gegevn voor de kerkennacht die een week later, in het weekend van 21 – 23 juni overal in Nederland plaatsvindt. In de Grote Kerk van Zwolle wordt deze aftrap genomen door Marleen Stelling . Ze is dan aanwezig bij de afsluiting van het project ‘De Zwolse Bijbel’, waarbij 2500 Zwollenaren de Willibrordvertaling overschrijven. Dit grote schrijfproject is één van de vele manieren waarop kerken in Nederland óók kerk zijn. En dat is precies waarom het tijdens de Kerkennacht draait: Dat kerken laten zien dat ‘de kerk’ nog meer in petto heeft dan zondagse vieringen.

Wilt u met uw gemeente ook meedoen aan de kerkennacht? Dat kan nog steeds!
Bedenk een aantrekkelijk programma, meld je aan als deelnemende kerk en open in het weekend van 21 – 23 juni je deuren!
Zie www.kerkennacht.nl