Menu

Op D.V. donderdagavond 24 mei organiseert Uitgeverij Gideon in samenwerking met Weet Magazine en het Logos Instituut een bijzonder evenement rondom het thema De ouderdom van de aarde… wat maakt het eigenlijk uit?

Iets persoonlijks… toen ik (Gerhard Rijksen, uitgever) ongeveer twee jaar geleden aan onze oudste twee kinderen vroeg: ‘Heb je wel eens twijfels bij hoe wij als christenen tegen schepping en evolutie aankijken?’, antwoordde onze dochter: ‘Ja, en ik zou vooral heel graag willen weten hoe oud de aarde nu echt is?’ Leeftijd doet ertoe! Ken Ham, directeur van Answers in Genesis, zei eens: ‘Hét grote geschilpunt tussen schepping en evolutie is de leeftijd van de aarde.’

Hoofdspreker is Gert-Jan van Heugten, betrokken bij Weet Magazine, en auteur van het onlangs verschenen boek Hoe zit het met… de ouderdom van de aarde?

Programma
19:00-19:30: Inloop met koffie, thee en koek
19:30-19:40: Welkom en opening door Gerhard Rijksen (Uitgeverij Gideon)
19:40-20:00: Gert-Jan van Heugten over ‘De ouderdom van de aarde…wat maakt het eigenlijk uit?’
20:00-20:15: Pauze
20:15-20:45: Plenair debat onder leiding van Arjan Klein (Weet Magazine)
20:45-20:55: Meer informatie over Weet Magazine (Arjan Klein) en het Logos Instituut (Jan van Meerten)
20:55-21:00: Afsluitng van de avond
21:00-21:45: Gelegenheid tot gezellig napraten; signeersessie van Gert-Jan van Heugten; kennismaken met de producten van Weet, Logos en Gideon.

Aanmelden
We zien zeer uit naar jullie komst. We mogen bij de Driestar gebruik maken van een ruime zaal, maar er is niet onbeperkt ruimte. Daarom is het belangrijk dat je je even aanmeldt. Aanmelden kan via info@gideonboeken.nlonder vermelding van De ouderdom van de aarde. Meld je aan vóór uiterlijk maandagochtend 21 mei! Telefonisch aanmelden kan ook (0183 581696). De toegang is gratis.

Download hier een flyer om uit te printen en uit de delen.

Locatie
Driestar Educatief, zaal 0.32, Burgemeester Jamessingel 2 in Gouda.
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op het eigen parkeerterrein. Hier zijn twee oplaadplaatsen voor elektrische auto’s beschikbaar. Is het parkeerterrein toch vol? Dan kan worden uitgeweken naar P+R Burgemeester Jamessingel (vijf minuten lopen), of in de avonduren naar de parkeerplaats van het Driestar College aan de Bleulandweg.