Menu

Houd jij van een (klein) avontuur en van verrassingen? Geef je dan op voor het jongerenevent ‘Beleef de kou’. Het event vindt plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 december.

Drie kernwoorden staan tijdens het jongerenevent centraal.

Uitdaging: je bivakkeert op een terrein waar we – min of meer – de situatie in een Armeens dorpje nabootsen. Houthakken voor een vuurtje, een eenvoudige slaapplek, een dagopvang waar je eten haalt, een toiletpot die je zelf gaat graven… We maken het trouwens niet té gek, er is ook gewoon een normaal toilet.

Bezinning: we gaan met elkaar nadenken over wat de Bijbel zegt over armoede en rijkdom, barmhartigheid en rechtvaardigheid, en hoe wij dit invullen in ons leven.
Ook maken we kennis met Armenië en luisteren we naar het verhaal van kinderen die daar opgroeien.

Gezelligheid: niks zo gezellig als bij een houtvuur zingen, praten en worstjes warmen. Ook staat er een (speciale) wandeling op het programma.

Meld je aan!
Ben je 16 jaar of ouder? Geef je dan op via het formulier op deze site.

Natuurlijk willen we met dit jongerenevent ook iets betekenen voor de kinderen in Armenië.  We verwachten dat je minimaal € 150 aan sponsorgeld ophaalt. Op deze pagina vind je een sponsorlijst die je hiervoor kunt gebruiken.

Vragen?
Heb je vragen? Neem dan gerust contact met Laurens Sok, lsok@komoverenhelp.nl.

Het event begint op vrijdag 14 december rond de klok van 17:30 uur en eindigt op zaterdag rond de klok van 14:00 uur.
Adres: Vinselaarseweg 14, Stoutenberg (-Noord)

Meer informatie