Menu

Op zaterdag 25 mei organiseert EOBEAM de EO-Jongerendag in Ahoy Rotterdam. Al 45 jaar een van de grootste christelijke jongerenevenementen in Nederland.

Samen met tienduizenden jongeren beleven we elk jaar een fantastische dag waarop Jezus centraal staat.

We nodigen u als kerk van harte uit om daar dit jaar samen met de jongeren uit uw kerk deel van uit te maken.

SAMEN VIEREN
Juist voor jongeren die misschien minder betrokken zijn bij de kerk kan het een enorme motivatie zijn om met tienduizenden jongeren het geloof te vieren. Dankzij de muziek en eigentijdse taal (her)ontdekken jongeren dat God van ze houdt én dat ze niet alleen staan in hun geloof.

Wilt u de jongeren uit uw kerk deze ervaring ook meegeven? Zorg dat u erbij bent!

Reserveer dan nu uw tickets op eo.nl/jongerendag (voor groepen zijn er speciale mogelijkheden om kaarten te reserveren)

SPECIAAL JEUGDLEIDERSPROGRAMMA
Naast het reguliere programma met optredens van o.a. Hillsong Young & Free bieden wij jeugdleiders een extra programma aan. In een interactieve/inspirerende workshop krijgen jeugdleiders nieuwe inzichten en praktische handvatten voor jongerenwerk. Aanmelden voor dit programma kan binnenkort via eo.nl/jongerendag

THEMA: BEAM THE LIGHT
Het thema van de EO-Jongerendag 2019 is ‘BEAM the Light’. In de Bijbel zegt Jezus dat Hij het licht van de wereld is. Tijdens het evenement worden jongeren geïnspireerd om dat licht door te geven aan hun omgeving.

ZIEN WE UW KERK OP DE EO-JONGERENDAG?
Nodig vanaf nu uw jongeren uit om naar de EO-Jongerendag te komen. Dat kan door het delen van de poster of een (Facebook)bericht in uw kerk.

Wij hopen en bidden dat steeds meer jongeren Jezus’ liefde zullen ervaren en die liefde mogen doorgeven aan de mensen om hen heen. Bidt u mee? Hartelijk dank!