Vanuit de CGK, NGK en GKv organiseren de landelijke archiefinstellingen een aantal cursussen over kerkelijk archiefbeheer: Waarom moeten archieven bewaard worden? Hoe ga je om met archief in een digitaal tijdperk? Hoe bewaar je het papieren archief?
Op deze en meer vragen willen wij, Liesbeth ‘t Hart (landelijk archivaris CGK), Arjan van ‘t Riet (landelijk archivaris NGK) en Merijn Wijma (landelijk archivaris GKv) antwoord geven. De cursus duurt één avond en we geven hem vier keer op verschillende plekken in het land, zodat er altijd een cursus voor u op reisafstand is.

De cursus is bedoeld voor kerkelijk archiefbeheerders die graag meer willen weten over hoe ze hun archief moeten bewaren en behandelen, maar ook voor kerkenraden die geïnteresseerd zijn in wat er eigenlijk met het archief kan.

Wanneer?
10 september 2019 – SGA Rotterdam-Alexanderpolder, Springerstraat 340