Menu

Debatavond over theologie en andere hot issues 

Na een jaar Stefan Paas als Theoloog des Vaderlands kan iedereen het weer weten: Theologie gaat over alles. Nou ja, alles?

In elk geval over bijzonder onderwijs, grondrechten, filosofie, taal, geschiedenis, atheïsme, klimaatscepticisme, geesteswetenschappen, drugs, migranten, godsdienstvrijheid, minderheden, de rechtstaat, liberalisme, het Wilders-proces, secularisatie en het Boerka-verbod. Aldus de Twitter-tijdlijn van Stefan Paas september 2019. Eerder dit jaar passeerden de Nashville-verklaring, het racisme van Baudet, de Nationale Synode en 400 jaar Dordtse Leerregels (#liefsuitDordt) de revue. Behalve als ‘Paas-deskundige’ op het Jeugdjournaal was Stefan Paas buiten Twitter te vinden in talloze debatten, lezingen en uitzendingen.

En nu, vlak voor zijn #exit als Theoloog des Vaderlands tijdens de Nacht van de Theologie, is Stefan Paas dan ook in Kampen, waar hij als hoogleraar verbonden is aan de Theologische Universiteit. Voor een boeiende live debatavond over theologie en andere hot issues. Onder de deskundige leiding van Elsbeth Gruteke. Waar zullen we het eens over hebben? Twitter mee #stefanpaas @tukampen

Toegang gratis – inclusief catering – aanmelding verplicht
Inloop vanaf 19.00 uur

Praktische informatie
DATUM
13 november 2019, 19.30-22.00 uur
LOCATIE
St. Annakapel, Broederweg 10 Kampen
INSCHRIJVEN TOT
12 november 2019

Deze debatavond wordt u aangeboden door de Theologische Universiteit Kampen