Menu

Wil je als kerk meer betekenen voor je dorp of buurt? Wil je graag weten hoe je dat aan kunt pakken? En horen hoe ánderen dat hebben gedaan? Dan is de startavond Kerk in de buurt iets voor jou. We organiseren tot het eind van 2019 nog drie startbijeenkomsten in Nijmegen, Maassluis en Assen. Je kunt je daarvoor nu aanmelden!

Tijdens de startavond leer je van de ervaring die anderen op hebben gedaan met ‘Kerk in de buurt’. Ook denk je na over de verbinding van jouw kerk met de buurt. En je komt te weten welke stappen je kunt zetten om zelf meer ‘Kerk in de buurt’ te worden. De startavonden worden gehouden op locatie van een van de initiatieven. Zo krijg je meteen een beeld van hoe ‘Kerk in de buurt’ er uit kan zien. En er is natuurlijk ook ruimte om je vragen te stellen aan het initiatief waar we die avond te gast zijn.

De startavonden vinden plaats bij drie initiatieven en zijn bedoeld voor kerkenraadsleden, diakenen en geïnteresseerde gemeenteleden. Ga naar www.kerkindebuurt.nl om je aan te melden.

29 oktober 2019 / 20:00u
Te gast bij de Ontmoetingstuin.
Ontmoetingskerk, Meijhorst 7033, Nijmegen

12 november 2019 / 20:00u
Te gast bij Fietskerk Groote Kerk Maassluis
Kerkplein 2, Maassluis

13 december 2019 / 19:30u
te gast bij PopUp winkel Assen
Forum 16-20, Assen
Let op de afwijkende starttijd.