Wil je als kerk meer betekenen voor je dorp of buurt? Wil je graag weten hoe je dat aan kunt pakken? En horen hoe ánderen dat hebben gedaan? Dan is de startavond Kerk in de buurt iets voor jou. We organiseren tot het eind van 2019 nog drie startbijeenkomsten in Nijmegen, Maassluis en Assen. Je kunt je daarvoor nu aanmelden!

Tijdens de startavond leer je van de ervaring die anderen op hebben gedaan met ‘Kerk in de buurt’. Ook denk je na over de verbinding van jouw kerk met de buurt. En je komt te weten welke stappen je kunt zetten om zelf meer ‘Kerk in de buurt’ te worden. De startavonden worden gehouden op locatie van een van de initiatieven. Zo krijg je meteen een beeld van hoe ‘Kerk in de buurt’ er uit kan zien. En er is natuurlijk ook ruimte om je vragen te stellen aan het initiatief waar we die avond te gast zijn.

De startavonden vinden plaats bij drie initiatieven en zijn bedoeld voor kerkenraadsleden, diakenen en geïnteresseerde gemeenteleden. Ga naar www.kerkindebuurt.nl om je aan te melden.

Geplande Startavonden

• Startbijeenkomst- 29 oktober 2019 / 20:00u
    Te gast bij de Ontmoetingstuin.
    Ontmoetingskerk, Meijhorst 7033, Nijmegen
  • Startbijeenkomst- 12 november 2019 / 20:00u
    Te gast bij Fietskerk Groote Kerk Maassluis
    Kerkplein 2, Maassluis
  • Netwerkbijeenkomst- 11 december 2019 / 20:00u
    Te gast bij Mobiele Kapel in Beilen
  • Startbijeenkomst- 13 december 2019 / 19:30u
    te gast bij PopUp winkel Assen
    Forum 16-20, Assen
    Let op de afwijkende starttijd.