Jongeren en de kerk. Het is een mooie, maar soms ook een lastige combinatie. Herkent u dat? Bij BEAM – het jongerenmerk van de EO – doen ze er alles aan om jongeren te inspireren om te groeien in het geloof en te leven vanuit het voorbeeld van Jezus. Zo organiseren zij jaarlijks de EO-Jongerendag, waar men jongeren door middel van muziek, inspiratie en ontmoeting dichtbij God en bij elkaar willen brengen.

Wilt u de jongeren uit uw kerk een mooie geloofservaring meegeven? Kom met uw jeugdgroep(en) naar de EO-Jongerendag!

“Ik ga naar de EO-Jongerendag om het geloof te vieren! Dit jaar is de vijfde keer dat ik ga. Het is een soort boost voor mijn geloof en mijn relatie met God. Dit jaar neem ik een vriendin mee die voor het eerst gaat. Hopelijk vindt zij net zo leuk!”, Jaline.

Wat kunt u doen?
1: Deel de EO-Jongerendag op uw eigen social media of op uw website
2: Deel de poster van de EO-Jongerendag op de beamer in uw kerk.
3: Ga als groep naar de EO-Jongerendag.
4: Vraag een promotiepakket aan om de posters fysiek in uw kerk op te hangen
5: Nodig uw jeugd uit met een persoonlijke videoboodschap.
6: Maak een evenement aan op Facebook en nodig uw jongeren uit.

Suggestie voor een tekst om te delen?
Ga je met ons mee naar de 44e EO-Jongerendag?
Op zaterdag 26 mei 2018 gaan we met een groep van onze kerk naar de EO-Jongerendag in Arnhem. We gaan met duizenden christelijke jongeren, zingen, bidden en luisteren naar artiesten en sprekers uit binnen- en buitenland. Het thema van dit jaar is: walk on water.

Poster