Groningenzondag

Het Platform Kerk en Aardbeving (www.kerkenaardbeving.nl) bestaat uit voorgangers en andere  kerkleden uit verschillende kerkelijke denominaties uit Groningen. Het is opgericht om elkaar onderling te bemoedigen, te informeren, en uit te dagen, en om op te komen voor Groningers uit het gaswinningsgebied die door de aardbevingsproblematiek zijn getroffen. Het platform maakt ook deel uit van het Gasberaad, zodat de kerken van Groningen in het publieke debat een stem hebben. Mede dankzij de inzet van het platform is in Groningen de geestelijke verzorging voor Groningers in het aardbevingsgebied gestart (zie www.gvagroningen.nl).

Evenementgegevens

• Datum:

Het platform wil de aardbevingsproblematiek jaarlijks onder de aandacht brengen door een Groningenzondag te organiseren. Op die zondag wordt om gebed gevraagd voor de situatie van de Groningers. Dit jaar vindt deze Groningenzondag plaats op zondag 27 juni 2021.

Klik hier voor meer informatie.