Webinar 4: Leven uit liefde, gericht op gemeenschap

Tussen 7 december 2020 en 26 april 2021 verzorgt Kerk2030 in samenwerking met weetwatjegelooft.nl een serie van zes gratis webinars over kerkvernieuwing.

Webinar 4: Leven uit liefde, gericht op gemeenschap
1 maart 2021, 19:30-20:30
Hans Schaeffer, Hoogleraar Praktische Theologie, TU Kampen

Evenementgegevens

• Datum:

Hoe zou jij willen dat jouw kerk eruitziet in 2030? Wat betekent de kerk voor jezelf, voor anderen en voor je omgeving? Daarover gaat het bij Kerk2030. Ons verlangen is dat kerken in onze tijd groeien en bloeien, mogelijk in aantal, zeker in geloof, hoop en liefde. Doe je mee?

Tussen begin december 2020 en eind april 2021 organiseert Kerk2030 in samenwerking met Weetwatjegelooft.nl zes webinars over zes geloofspraktijken. Deze zes praktijken van kerkzijn werden eind 2017 herontdekt door twintigers en dertigers die samen nadachten over de vraag: Hoe zou jij willen dat jouw kerk eruitziet in 2030? In het boekje Geloven doe je samen dat onlangs werd gepresenteerd, worden deze zes praktijken uitgewerkt.

Kerk2030 Tijdens elk webinar staat één thema centraal, dat we met een hoofdspreker verdiepen. Afsluitend is er gelegenheid tot gesprek aan de hand van vragen.

Zo willen we samen op pad, samen nadenken en samen ontdekken wat de verschillende geloofspraktijken betekenen voor kerken anno nu en naar de toekomst.

Ga voor meer informatie en aanmelding naar www.kerk2030.nl/webinars