Landelijke openluchtkerkdienst

Genieten van de natuur, de rust… Het is zomer en veel mensen hebben vakantie. Gebruik deze zomerperiode om te genieten van de woorden van God en om jezelf te verdiepen.

Evenementgegevens

• Datum:

LPB media, waar Opkijken.nl en Beleefmee.nl onderdeel van zijn, biedt jou daarom de zomerserie ‘Gods nieuwe wereld’ aan’!

Adem Gods nieuwe wereld uit
openluchtkerkdienst | 9 augustus
met dominee Gerbram Heek

Bij Gods nieuwe wereld hoort ook dat we vergeven, maar dat is best moeilijk…

Stel jezelf eens de vraag:
Hoe makkelijk kun jij iets vergeven?
Wanneer is het voor jou moeilijk om ergens overheen te stappen?
Welke dingen kun jij niet vergeven?
En wie is van nature een conflictmijder en heeft het er gewoon liever niet over? Of heeft wel een lijstje mensen die hij niet meer aankijkt?

“Jezus wijst een radicale weg, met een hoge prijs, maar wat het oplevert is die vreugde en bevrijding waar jij naar verlangt,” zegt ds. Gerbram Heek. “Het feest van een verzoende gemeenschap, dat geeft ook jouw leven een boost!”

De openluchtkerkdienst op 9 augustus is vanaf 10.30 uur te volgen via www.beleefmee.nl, de Facebookpagina van Beleefmee.nl of het YouTube kanaal van LPB media.

Zomerdossier
Na iedere openluchtkerkdienst wordt verdiepingsmateriaal aangeboden in het zomerdossier op Opkijken.nl.
Ga naar het zomerdossier

Zomermeditaties
Om ook doordeweeks bezig te zijn met Gods Woord biedt LPB media elke week drie meditaties via Opkijken.nl. Deze meditaties worden meegestuurd via mail bij de aankondiging van iedere openluchtkerkdienst als u bij ons geregistreerd staat. De dagteksten zijn geschreven door ds. De Vries (Zwolle), ds. De Hullu (Ommen) en ds. Van Dusseldorp (Schildwolde), en zijn eerder gepubliceerd in het Bijbels Dagboek van Uitgeverij Vuurbaak.
Ga naar de zomermeditaties