Openlucht kerkdienst

‘Gods nieuwe wereld’ is het onderwerp van de zomerserie die zondag 5 juli start met de openlucht kerkdienst waarin ds. Pier Poortinga voorgaat.

Evenementgegevens

• Datum:

“Is het je wel eens opgevallen dat de leerlingen helemaal niet verdrietig zijn als Jezus naar de hemel is opgevaren? Als zij teruggaan naar Jeruzalem ervaren zij dit niet als een afscheid”, zegt ds. Pier Poortinga tijdens de eerste openluchtkerkdienst. “Want Jezus is niet naar een of andere ruimte toe gegaan, een soort kamertje buiten de aarde… Jezus ging binnen in God, die overal en altijd aanwezig is. Dus is Hij overal en altijd bij ons. Dat is het begin van Gods nieuwe wereld! En in die nieuwe wereld mogen wij leven. Maar… hoe doe je dat nu?”

Kijk en luister 5 juli naar de openlucht kerkdienst en gebruik het verdiepingsmateriaal dat LPB media aanbiedt. Deze dienst is vanaf 10.30 uur te volgen via www.beleefmee.nl, de Facebookpagina van Beleefmee.nl of het YouTube kanaal van LPB media.

Meer informatie over de zomerserie ‘Gods nieuwe wereld’