Datum

Training: verdiep je Bijbellezen

Training door kennisplatform Weet wat je gelooft. Voor kringen en individuele Bijbellezers die hun Bijbellezen willen verdiepen of een nieuwe impuls geven. Inschrijven kan tot en met 18 januari.

Evenementgegevens

  • Datum:

 

Drie vragen staan in deze cursus centraal:

Bijbellezen leer je door te doen. Daarom gaan we samen aan de slag. We gaan samen Bijbelgedeeltes lezen, veel oefenen en je krijgt feedback op hoe je het doet. Ook ontvang je persoonlijke coaching en persoonlijke opdrachten. Zo groei je in je vaardigheden. Laat je weer verrassen en inspireren door bekende Bijbelverhalen en doe mee!

Twee soorten deelname

  • Schrijf je individueel in en volg de cursus met een groep Bijbellezers uit het land
  • Schrijf je in als kerk en volg de cursus met 8 gemeenteleden: kringleiders, catecheten en andere geïnteresseerden. Als groep kun je met 8 mensen meedoen voor de prijs van 6.

Programma

De cursus ‘Verdiep je Bijbellezen’ duurt in totaal 6 weken en vraagt 2 à 3 uur tijdsbesteding per week. In week 1 en 4 krijg je in een online sessie handvatten en ga je in groepjes werken aan opdrachten. In de twee weken daarna verwerk je dit d.m.v. opdrachten en houd je een portfolio bij. In de cursus staat het evangelie van Marcus centraal. Daarnaast heb je ook ruimte om aan zelfgekozen Bijbelteksten te werken.

Voor een extra verdiepingsslag kun je ervoor kiezen om ook biddend de Bijbel te lezen. Je krijgt daarvoor 2 opdrachten per week (2x 20 minuten). Ook krijg je in de eerste en laatste week van de cursus de facultatieve opdracht om een heel Bijbelboek te lezen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.