Webinar hybride kerk-zijn

Er is flink geïnvesteerd in mediatechniek. Veel vrijwilligers hebben zich ingezet in audio- en videoteams van de kerken. Maar hoe nu verder? En: hoe hou je het vol?! Tegenwoordig lees je veel over kerk-zijn na corona, over online kerkdiensten in combinatie met fysieke diensten, over teruglopende belangstelling voor kerkdiensten en hoe om te gaan met de online-diensten… Dit roept vragen op.
Hoe wil je kerk zijn in de toekomst? Hoe kun je dat combineren: de kerkzaal en het kijken thuis? Kerk-zijn-online organiseert in samenwerking met de Landelijke Organisatie Kerktechniek (De LOK) de komende maanden vier webinars over ‘Hybride kerk’. De serie webinars wordt gegeven door Gerrit Bril.

Evenementgegevens

• Datum:

Webinar 2: Welke techniek en wat doe je ermee? 3 maart 2022

Eerder al werd deze webinar aangeboden: Webinar 1: Wat is hybride kerk? 27 januari 2022
Later volgen nog:
Webinar 3: Hoe communiceer je met gemeente en gemeenteleden thuis? 31 maart 2022
Webinar 4: Wat leren we van elkaar, best practices? 21 april 2022

– Alle webinars zijn online te volgen en beginnen om 20.00 uur.
– Inschrijven geldt voor de gehele serie.
– Je ontvangt 2 weken voor aanvang van de webinar een mail met de weblink voor deelname.
– Kosten deelname (voor de hele serie van vier webinars): € 50,00.
– Leden van De LOK kunnen de serie van vier webinars gratis volgen!
Lid worden van De LOK? Voor € 40,00 ontvang je een jaar lidmaatschap en deze serie ‘Hybride kerk’ gratis!
– Betaling geschiedt achteraf per factuur, toegezonden op mailadres.
– Webinar en presentatie worden na afloop beschikbaar gesteld.

Vragen? Mail naar: info@kerkzijnonline.nl