Webinar Slim werken in coronatijd

Hoe ga ik om met de uitdagingen van werken en leven thuis in deze coronatijd? Hoe kan ik invloed hebben op afstand? Hoe zorg ik dat ik voldoening blijf beleven aan mijn werk en contact met de gemeente? Hoe kunnen slimme ideeën daaraan meewerken?

Evenementgegevens

• Datum:

Het coronatijdperk waarin we nu leven vraagt om enorme aanpassingen. We staan voor vragen die we enkele maanden geleden niet hadden kunnen bedenken. Voorlopig zullen we geen normale kerkdiensten kunnen beleggen en elkaar niet normaal kunnen ontmoeten. Uitgerekend voor predikanten en andere kerkenwerkers is dit een bijzondere situatie.

“We missen de mensen, het contact, voelen ons ontheemd en worstelen met de uitdaging van thuis leven en werken.”

In het webinar ‘Slim werken in coronatijd’ laat Inez Petter zien hoe je het werk met plezier kan blijven doen en je energiebalans op peil kan houden. Je wordt geïnspireerd hoe creatieve ideeën en innovaties hieraan kunnen bijdragen. Je ontvangt slimme tips en tricks die je niet alleen in de coronacrisis kunnen helpen, maar ook daarna.

(Inschrijven tot 27 mei 2020)