Menu

Alles over liefde en relaties

We zijn er allemaal naar op zoek: de liefde. De een heeft het gevonden en is gelukkig getrouwd, de ander heeft al lang een relatie, maar die verloopt nogal stroef. Of misschien ben jij weer of nog steeds alleen. ‘’Wat je achtergrond ook is, met dit themadossier willen we jou een handvat bieden”, laat de Opkijken redactie weten, “Je vindt allerlei filmpjes, documenten en links die te maken hebben met liefde en relaties. Gebruik het voor persoonlijke verdieping of gebruik het binnen jouw gemeente, bijvoorbeeld om met jongeren in gesprek te gaan.”

Relaties zijn het mooiste wat God ons op aarde heeft gegeven. Omdat God liefde is, heeft Hij ons geschapen als liefdeswezens, die meer dan wat ook liefde nodig hebben. God deelt zijn liefde met ons en wij mogen dat met elkaar delen. Maar wat is dit geschenk kwetsbaar! Veiligheid, geborgenheid, verbondenheid en gehechtheid, intimiteit, liefde, seksualiteit en de emoties en gevoelens die daarbij horen. Daarom heeft Opkijken.nl een themapagina ‘Liefde en relaties’ gelanceerd, om elkaar tot steun te kunnen zijn!

Verschillende categorieën
Kijk eens rond op opkijken.nl/liefde-en-relaties. Het dossier is opgedeeld in verschillende categorieën: verkeringstijd, single, huwelijk, seks, homoseksualiteit en porno. Ook zijn er leuke
winacties! Zo maak je deze maand kans op een gratis boek rondom het thema liefde en relaties.

Christelijk multimediaal materiaal
Opkijken.nl is een website de Luisterpost |Bralectah voor christelijk multimediaal materiaal. Samen met jou verzamelen Opkijken.nl filmpjes, preken, plaatjes en andere documenten die je kunt gebruiken voor het werk in de kerk of voor je eigen geloofstoerusting. Heb je aanvullende tips voor dit dossier? Laat het de Opkijken redactie weten! Via Facebook of stuur een mail naar info@opkijken.nl.
Opkijken_Logo_nieuw