Bak een nieuwe taart – Kerk in Actie

De Veertigdagentijd zijn de veertig dagen voor Pasen. Startend op Aswoensdag zijn het eigenlijk 46 dagen. De zondagen tellen niet mee: de zondag is namelijk een feestdag. En bij feest hoort taart. Op deze pagina bieden we u voor iedere zondag in de 40dagentijd een wereld(s)recept van een – voor velen – ‘nieuwe’ taart. Om te vieren dat het zondag is en dat we nieuw begin mogen maken. Leuk voor bij de koffie of thee, thuis of in de kerk.

“Een nieuw begin”, zo luidt het thema van de 40dagentijdcampagne van Kerk in Actie waarin aandacht wordt gevraagd voor weeskinderen in Rwanda, ex-gedetineerden in Nederland, kindslaven in India en kerken op Cuba, in Pakistan en in Nederland. In de campagne roepen we je op om te vasten, maar niet op zondag. Hieronder kunt u heerlijke taartrecepten downloaden die aansluiten bij het land en project dat in die week centraal staat. Klik om de recepten te downloaden op de rode titel van de taart of aan de rechterkant bij downloads.

Download hier de recepten voor de taarten