Op deze pagina wordt wekelijks een overzicht geplaatst van beroepingsnieuws.

Deze informatie wordt aangeleverd door Persbureau Scheps. Hebt u aanvullingen of wijzigingen, stuur die dan naar webredactie@gkv.nl.

Week 20

Aangenomen: naar Amsterdam-De Bron (NGK/CGK), ds. A.W. Beute te Kampen-Zuid (GKV).

Week 18

Aangenomen: naar Uithuizen, kandidaat P. Zuidema te Tolbert.
Bedankt: voor Ede-Noord en voor Rouveen, ds. L.R.J. Kramer te Bergentheim.

Week 17

Aangenomen: naar Harlingen (CGKV), ds. D. de Jong te Den Ham.

Week 16

GKv: Aangenomen: naar Uithuizermeeden, ds. A.M. de Hullu te Ommen-West; naar Amersfoort (Boogkerk), kandidaat L.C. Pors te Amersfoort, die bedankte voor Rozenburg-Voorne (CGKV) en voor Zwijndrecht-Groote Lindt.

NGK: Aangenomen: naar Den Haag (Havenkerk), kandidaat E.J. Wessels-Schuurman te Veenendaal.

Week 15

Beroepen: te Harlingen (CGKv), ds. D. de Jong te Den Ham; te Rouveen, ds. L.R.J. Kramer te Bergentheim; te Rozenburg-Voorne (CGK-GKv), kandidaat L.C. Pors te Amersfoort.

Beroepen: te Amsterdam-De Bron (NGK/CGK), ds. A.W. Beute te Kampen-Zuid (GKv).

Week 14

Aangenomen: naar Gorinchem, ds. A. Rienks te Nijkerk-Oost.

Overlijdensbericht

Ds. A.D. van den Heuvel overleden
WOUDRICHEM – Op 10 april is ds. A.D. van den Heuvel overleden. Arie Dirk van den Heuvel werd geboren op 25 maart 1936 in Tilburg. Hij studeerde theologie in Groningen en werd in 1970 gereformeerd predikant in Ens. Daarna was hij legerpredikant (1974) en in 1976 werd hij gereformeerd (vrijgemaakt) predikant in Spakenburg-Noord. In 1981 werd hij predikant in de Nederlands-Gereformeerde Kerken. Van 1981 tot 1990 was hij docent godsdienst bij de Ichtus Hogeschool in Rotterdam. In 1996 en 1997 was hij in deeltijd verbonden aan de NGK Rijsbergen. Ds. Van den Heuvel ging in 2001 met emeritaat.

Week 13

Beroepen: te Uithuizermeeden, ds. A.M. de Hullu te Ommen-West.

Beroepen: te Den Haag (Havenkerk), kandidaat E.J. Wessels-Schuurman te Veenendaal.

Week 12 2022

Beroepen: te Ede-Noord, ds. L.R.J. Kramer te Bergentheim; te Uithuizen, kandidaat P. Zuidema te Tolbert.

Week 11 2022

Beroepen: te Amersfoort (Boogkerk), kandidaat L.C. Pors te Amersfoort.

Week 10 2022

Beroepen: te Zwijndrecht-Groote Lindt, kandidaat L.C. Pors te Amersfoort.

Beroepen: te Gorinchem, ds. A. Rienks te Nijkerk-Oost.

Aangenomen: naar Balkbrug, ds. L.E. Leeftink te Assen-Peelo, die bedankte voor Veendam-Wildervank (CGKV).

Week 9 2022

Aangenomen: naar Gent, België (Kerk aan de Leie), ds. J.F. Harmanny te Hoek.

Beroepen: te Balkbrug, ds. L.E. Leeftink te Assen-Peelo.

Benoemd: door de GZB als theologiedocent voor Noord-Afrika, ds. H. ten Brinke, die deze benoeming heeft aanvaard; Ten Brinke zal samen met zijn vrouw worden uitgezonden door de Arkgemeente en de Kleopasgemeente (PKN, hervormd) te Ede.

Aangenomen: naar Hardinxveld-Giessendam (samenwerking GKvNGK), ds. P.J.C. Colijn te Rotterdam-Delfshaven; naar Middelharnis, ds. R.J. Stolper te Rotterdam-Zuid (CGK/GKv, Meer dan Beverwaard).

Week 8 2022

Bedankt: voor Arnhem (Koepelkerk), ds. K. de Vries te Amsterdam-West (Tituskapel).

Week 7 2022

Beroepen: te Hardinxveld-Giessendam (samenwerking GKV-NGK), ds. P.J.C. Colijn te Rotterdam-Delfshaven; te Gent, België (Kerk aan de Leie), ds. J.F. Harmanny te Hoek; te Brunssum-Treebeek, kandidaat E. Hooghiemstra te Drogeham.

Beroepbaar: kandidaat J.C. van der Vecht te Enschede, e-mail jaccovandervecht@gmail.com, tel. 06-29491722; kandidaat E. Hooghiemstra te Drogeham, e-mail eppiehooghiemstra@outlook.com, tel. 06-38979255; kandidaat L.C. Pors te Amersfoort.

Aangenomen: naar Brunssum-Treebeek, kandidaat E. Hooghiemstra te Drogeham.

Week 6 2022

Aangenomen: naar Marum (deeltijd 50%), ds. R. Sietsma te Carambeí, Brazilië.

Week 5 2022

Beroepen: te Veendam-Wildervank (CGKV), ds. L.E. Leeftink te Assen-Peelo; te Marum (deeltijd 50%), ds. R. Sietsma te Carambeï, Brazilië; te Middelharnis, ds. R.J. Stolper te Rotterdam-Zuid (CGKV Meer dan Beverwaard).

Week 4 2022

Beroepen: te Arnhem (Koepelkerk), ds. K. de Vries te Amsterdam-West (Tituskapel).

Beroepbaar: kandidaat E.J. Wessels-Schuurman te Veenendaal, e-mail beppie.wessels@gmail.com.

Week 3 2022

Aangenomen: naar Rotterdam-Zuid (CGK-GKV, deeltijd 50%), ds. M.A. van Leeuwen te Rotterdam-Noord/Oost.

Week 1 2022

Beroepen: te Rotterdam-Zuid (CGK-GKV, deeltijd 50%), ds. M.A. van Leeuwen te Rotterdam-Noord/Oost.