Menu

Beste HBO-V en GPW bij hogeschool Viaa

KeuzegidsVolgens de vandaag verschenen Keuzegids zijn de opleidingen Verpleegkunde (HBO-V) en Godsdienst Pastoraal Werk (GPW) van hogeschool Viaa in Zwolle het beste van Nederland. Ook de opleidingen SPH en Pabo doen het met een respectievelijk 2e en 3e plek uitstekend. Viaa eindigde met een totaalscore van 75 punten landelijk gezien op de 2e plek, net achter de particuliere hogeschool TIO (75,5 punten).

De opleidingen van Viaa scoorden ook al goed in de onlangs verschenen bijlage ‘Beste Studies’ van Elsevier. Daar mocht naast Verpleegkunde ook de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening zich de beste opleiding van Nederland noemen.

Keuzegids
De Keuzegids maakt gebruik van 3 categorieën: grote, middelgrote en kleinere hogescholen. Hogeschool Viaa behoort met zo’n 1700 studenten tot de categorie kleinere hogescholen. De gids roemt de opleidingen HBO-V en GPW aan de hand van de studentenenquête om haar deskundige docenten.

Compliment
Jacob Schaap, voorzitter van het College van Bestuur van hogeschool Viaa is blij met de hoge noteringen. “Zowel in de Elsevier als in de Keuzegids geven studenten ons veel waardering voor ons onderwijs. Dat motiveert ons en onze docenten enorm. Landelijk tweede worden achter een uitstekende hotelschool zie ik als een groot compliment”, aldus Schaap.

Voor meer informatie over de Keuzegids, bezoekt u ook: www.keuzegids.org. Voor meer informatie over de  notering van Viaa in de Elsevier klik hier.
Viaa