Bibliotheek Opinie

Interview met spreekster en trainer Annemarie Rietkerk - Uit: OnderWeg, augustus 2020

De boodschap van Annemarie Rietkerk in een notendop: leef in vertrouwen op God. Haar eigen leven zit vol stappen in vertrouwen, maar Annemarie zegt eerlijk: ‘Het blijft elke keer weer spannend.’

Lees hier het interview met Annemarie Rietkerk

Magazine OnderWeg is een inspirerend en eigentijds magazine dat zich richt op christenen die God en de kerk liefhebben en midden in het leven staan. Het biedt beschouwingen, interviews en reportages over relevante, actuele thema’s voor christenen. Daarnaast is er aandacht voor jeugdwerk, missionair kerk-zijn en bijbelstudie. Magazine OnderWeg ontstond in 2015 uit een samenvoeging van de bladen Opbouw en De Reformatie.