Bibliotheek OpinieToerusting

‘Wat wil God hierdoor zeggen?’

Hoe lees je samen de Bijbel? Hoe ‘versta’ je Gods Woord? Hoe werkt dat samen lezen en verstaan binnen een gemeente en binnen een kerkverband, zeker als je weet dat over onderliggende, actuele kwesties verschillende inzichten bestaan? OnderWeg spreekt hierover met Anne van Olst en André Jansen, predikanten uit de CGK, een kerkverband waarbinnen deze thematiek soms in alle scherpte speelt. Tegelijk zijn de vragen herkenbaar én relevant voor zusterkerken.

OnderWeg 12 november 2021

Lees hier de interviews..

Magazine OnderWeg is een inspirerend en eigentijds magazine dat zich richt op christenen die God en de kerk liefhebben en midden in het leven staan. Het biedt beschouwingen, interviews en reportages over relevante, actuele thema’s voor christenen. Daarnaast is er aandacht voor jeugdwerk, missionair kerk-zijn en bijbelstudie. Magazine OnderWeg ontstond in 2015 uit een samenvoeging van de bladen Opbouw en De Reformatie.