Bibliotheek Opinie

Thema: wijsheid bij het leven

Dr. Jan van der Stoep doceert filosofie in Kampen en Wageningen. Hij ontving vooral wijsheid van zijn vader, vertelt hij Arie Kok. ‘Wie het mooi kan vertellen, maar er niet naar handelt, is geen wijs iemand. Het is een drieslag: inzicht in de situatie, weten wat er moet gebeuren en ernaar handelen.’

OnderWeg 17 juli 2021

Lees hier het interview met dr. Jan van der Stoep.

Magazine OnderWeg is een inspirerend en eigentijds magazine dat zich richt op christenen die God en de kerk liefhebben en midden in het leven staan. Het biedt beschouwingen, interviews en reportages over relevante, actuele thema’s voor christenen. Daarnaast is er aandacht voor jeugdwerk, missionair kerk-zijn en bijbelstudie. Magazine OnderWeg ontstond in 2015 uit een samenvoeging van de bladen Opbouw en De Reformatie.