Thema: Gods Geest stuurt bij. Magazine OnderWeg, 15 mei 2021

De missionaire focus van de kerk in Nederland zal meer toegroeien naar het doen van recht. Christelijke organisaties die in hun werk geconfronteerd worden met onrecht laten deze ontwikkeling al duidelijk zien. Ik heb dat van dichtbij ervaren op een terrein waar ik zelf direct bij betrokken ben geweest: de hulp aan vrouwen in de prostitutie.

Lees hier het hele artikel van Peter Strating.

Beeld IJM

Magazine OnderWeg is een inspirerend en eigentijds magazine dat zich richt op christenen die God en de kerk liefhebben en midden in het leven staan. Het biedt beschouwingen, interviews en reportages over relevante, actuele thema’s voor christenen. Daarnaast is er aandacht voor jeugdwerk, missionair kerk-zijn en bijbelstudie. Magazine OnderWeg ontstond in 2015 uit een samenvoeging van de bladen Opbouw en De Reformatie.