Menu

Bijbelboekjes voor Oost-Europa

Jaarlijks worden er in Oost-Europa vakantiebijbelweken georganiseerd voor Hongaars sprekende kinderen. Zij wonen in Roemenië, Slowakije, Oekraïne, Servië en in Hongarije. Ruim 30.000 kinderen nemen aan de weken deel, veel uit niet christelijke gezinnen. Vorig jaar ondersteunde Ark Mission dit project en dat doen we dit jaar weer. Helpt u weer mee?
Het zijn weken van samen spelen, zingen, bidden, plezier maken en luisteren naar de bijbelverhalen die verteld worden. De leiding besteedt ook veel persoonlijke aandacht aan de kinderen die het thuis niet altijd zo gemakkelijk hebben.

De kinderen krijgen allemaal een boekje met de bijbelverhalen die in de week aan bod zijn gekomen. Dat mogen ze mee naar huis nemen zodat ook de andere huisgenoten kunnen meelezen. Stichting Koen Oost Europa beschikt niet over de middelen om de boekjes te laten drukken. Daarom springt Ark Mission bij om de verspreiding van de boekjes toch mogelijk te maken. Het contactmoment in de vakantieweek waarin kinderen over Jezus horen vertellen is uniek en daarom is ook het belang van de boekjes zo groot.

Ook dit jaar willen wij dertigduizen kinderen in Oost-Europa een stukje van Gods Woord meegeven. Dit jaar is het thema ‘trouw’, naar aanleiding van het leven van Daniel. Doet u ook mee? Laat kinderen ontdekken hoeveel Jezus van hen houdt en doneer voor dit project online of door een gift over te maken op NL16 INGB 0000 0488 14 t.n.v. Stichting Ark Mission met vermelding van ‘Bijbelboekjes Oost-Europa.’

Elke gift – hoe groot of klein ook – is van harte welkom! Hartelijk dank namens de kinderen!

Lees hier over succesvol afgeronde project van vorig jaar: nieuwsbericht: 
Afgelopen zomer zijn er aan 30.000 Hongaarssprekende kinderen in Oost-Europa deze bijbelse verhalenboekjes uitgedeeld.