Menu

Blessings wint Gouden RadioRing

RadioringHet programma Blessings van Groot Nieuws Radio heeft woensdagavond 11 november de Gouden RadioRing gewonnen. Tijdens het radiogala in Theater Amsterdam nam presentator Tim Hendriks de prijs in ontvangst van Florent Luyckx.

In de 32 uur voor de uitreiking kon het publiek stemmen op drie radioprogramma’s. De luisteraars van Groot Nieuws Radio hebben massaal gestemd. Daarbij kreeg Blessings meer stemmen dan de uitdagers Bij Igmar (SLAM!) en Helemaal Haandrikman (NPO Radio 2).

In het programma Blessings staan de boodschappen en verzoekplaten van luisteraars centraal.

Aan de campagne voor Blessings deden bekende christenen mee. Zo zong Gerald Troost het lied ‘Goud’ en stemden de heren van Trinity op Blessings en riepen ze hun fans op hetzelfde te doen.

Groot Nieuws Radio is een christelijke station dat uitzend via de middengolf, DAB+ en op internet. Naast het programma Blessings zijn er ook programma’s met actualiteiten uit kerk en samenleving, muziek en bijbelstudies.

De Gouden RadioRing is een publieksprijs en werd eerder gewonnen door Evers Staat Op (Radio 538), Effe Ekdom (3FM) en de Coen en Sander Show (3FM).
Lees meer
Groot Nieuws Radio