Menu

Daarom Kerst brengt gratis cd uit

Het is mogelijk om een gratis kerst-cd te bestellen viawww.daaromkerst.nl. Kerken of scholen die de cd’s in grote aantallen uitdelen, betalen een kleine vergoeding. Voor particulieren is het geheel gratis. Met de productie van de cd’s wil de organisatie van ‘Daarom Kerst’ mensen in Nederland op een toegankelijke wijze laten ervaren waar het met Kerst daadwerkelijk om draait.

“De hele wereld viert komende maand Kerst. Kerstbomen, kerstconcerten en cadeaus bepalen voor een groot deel onze kerststemming. In de kerk draait het nog altijd om het eeuwenoude feest van de geboorte van Jezus. Dat is voor ons het grootste cadeau van Kerst en daar willen we graag van delen. Vandaar de actie”, aldus woordvoerder Rob van Ooijen.

Nu is er hoop – Joke Buis
Dit jaar is er gekozen voor een kerst-cd van artiest Joke Buis. Met onder andere het lied ‘Nu Is Er Hoop’, een nieuwe Nederlandse uitvoering van het bekende kerstlied Joy to the world. Voor kinderen is een speciale kinder-cd beschikbaar.

Joke Buis had eerder succes met speciale ‘Johannes de Heer Sessies’ waarbij zij ook oude liederen smaakvol en aantrekkelijk tot nieuwe, Nederlandstalige muziek bewerkte.

Een gratis cd. Voor jezelf of om weg te geven
Op www.daaromkerst.nl zijn de CD’s gratis te verkrijgen. Bij grote oplage wordt een onkostenvergoeding gevraagd van € 2,50 per stuk. Kijk voor meer informatie op de website www.daaromkerst.nl/bestellen-bulk.

Over Waarom Kerst?
Waarom Kerst? is een project van de Protestantse Kerk in Nederland en Kerk in Actie. Met dit project willen zij kerken en particulieren ondersteunen bij het bekendmaken van de werkelijke betekenis vanKerst. Dit geschenk is kan worden gebruikt om niet- en randkerkelijken op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met het kerstevangelie.

Video Kerst-cd

Video Kinder-cd