Menu

Droom, deel, dank en heb lief!

droom-deel-dankJe geloof delen met anderen, in woorden en daden. Wat geeft God ons daarvoor prachtige kansen. Zo steunt Verre Naasten bijvoorbeeld ds. A. Vincent David uit Pakistan: hij droomt van betere kansen voor vrouwen. En organiseert daarom lees- en schrijftrainingen op het platteland. Om zo – heel praktisch – iets van Jezus’ liefde te laten zien.

Ds. Vincent vertelt: “In Pakistan kan op dit moment maar 40% van de vrouwen lezen en schrijven. Formulieren invullen, informatie opzoeken, je kinderen helpen met hun schoolwerk of de Bijbel lezen is dan niet mogelijk. Veel Pakistaanse vrouwen op het platteland leven in armoede.”

“Daarom organiseren we lees- en schrijftrainingen op het platteland, met name voor vrouwen. Zo konden we al duizenden families helpen. Prachtig werk. En we willen graag nog veel meer families helpen!”

Komende woensdag is het weer Dankdag. Dank mee en geef! En maak wereldwijd dromen mogelijk, zoals die van ds. Vincent in Pakistan! Of één van de andere dromen. Deel zo je geloof, uit dankbaarheid!

Droom en dank mee!
Droom en dank mee met christenen wereldwijd! Bijvoorbeeld met Samia uit een gesloten land in Oost-Afrika, met bijbelvertaler Emile uit Benin en ds. Luke uit Deevattipatti (India). Lees verder.
Verre naasten

Vraag ‘m aan: de minigids
Het geloof delen was Jezus’ grote opdracht aan ons, maar in de praktijk blijkt dat vaak nog niet zo makkelijk. Onze nieuwe, gratis minigids biedt inspiratie en tips. Met getuigenissen van christenen wereldwijd geeft het gidsje een week lang inspiratie om het geloof te delen met anderen.
Vraag ‘m aan