Echte mensen, echte gevoelens, echte gebeurtenissen

Hoewel het verhaal over Jezus’ lijden en sterven eeuwenoud is, is het zeker niet gedateerd. De vragen waarmee de mensen die om Jezus heen staan worstelen, komen overeen met de vragen die wij ons vandaag de dag stellen. Waarom moeten onschuldige mensen lijden? Waarom moet een moeder haar kind zien sterven? Waarom verraadde ik mijn beste vriend, terwijl ik echt van hem houd? Waarom …?

Ark Mission heeft, speciaal gerelateerd aan ‘The Passion 2018’, het boekje Holy heroes? ontwikkeld. In dit boekje wordt je meegenomen in het verhaal van de drie hoofdpersonen van ‘The Passion’ en kom je meer te weten over de gebeurtenissen rondom Pasen. In het boekje wordt heel duidelijk uitgelegd dat Jezus, Maria en Petrus echte mensen zijn met echte gevoelens en echte levens. In sommige opzichten lijken ze op superhelden – houd je maar eens staande als moeder van Jezus – maar tegelijk komen ze heel dicht bij ons. Door hun menselijkheid is er veel wat ons met hen verbindt en veel wat we van hen kunnen leren.

Heeft jouw kerk een programma rond ‘The Passion 2018’? Ark Mission maakt Holy heroes? gratis (tegen betaling van de verzendkosten) voor kerken beschikbaar. Klik hier om het boekje te bestellen voor jouw kerk!

Alvast een voorproefje bekijken? Klik hier om de eerste pagina’s te lezen!