Menu

Elk leven is beschermwaardig

U kunt de nieuwe uitgave van het Leef magazine weer online bekijken. Een extra dik nummer deze keer. De afgelopen maanden is er veel nieuws betreffende het leven dat in de seculiere media niet wordt verteld. Die informatie willen wij u niet onthouden evenals het laatste nieuws over de aandacht voor de hulpverlening.

De afgelopen maanden hebben we verscheidene mooie giften mogen ontvangen met als specifiek doel de promotie van de hulpverlening. We danken twee groepen van het eerste leerjaar van het Calvijn College in Krabbendijke voor een prachtige gift; de jeugdvereniging van de Gereformeerde Gemeente van Dirksland die actief geweest is met diverse acties en de Hersteld Hervormde Kerk in Nederhemert die een tweedehands kledingmarkt organiseerde. Deze drie hebben met hun acties
voor stichting Schreeuw om Leven prachtige bedragen gerealiseerd.

Juist deze giften hebben de extra kosten voor deze uitgave mede mogelijk gemaakt, inclusief de speciale folder over ons sponsorplan en de uitneembare Er is Hulp poster in het hart van deze Leef. Hierdoor kan er veel extra aandacht gegeven worden aan Er is Hulp. Wij zijn ervan overtuigd dat we nog meer moeten inzetten op concrete hulp nu algemeen bekend wordt dat ongeveer de helft van de abortussen om financiële redenen wordt uitgevoerd. Hiermee bieden we vrouwen en meisjes toekomst zonder dat ze daarvoor hun kindje moeten ombrengen.

De tekst uit Spreuken 24:11 wordt zo heel concreet: “Red degenen die ter dood gegrepen zijn; want zij wankelen ter doding zo gij u onthoudt.”

Dank voor uw ondersteuning en wilt u voor ons bidden?