Menu

Go tell it! E&R 45 jaar

‘Je zou het de lijfspreuk van de vereniging Evangelisatie & Recreatie kunnen noemen en dit jaar is het ons jaarthema’. Op 10 en 11 november mochten we als E&R ons 45 jarig bestaan te mogen vieren met een Jubileumweekend in Ermelo.

Jubileumweekend
‘Tijdens dit weekend wilden we in de eerste plaats God danken voor wat Hij ons de afgelopen jaren aan zegen heeft gegeven. We hebben ook deze zomer weer mogen zien dat Hij erbij is tijdens de vele projectweken. Laten we dus samen vieren dat Hij goed is, 45 jaar geleden, maar nu nog steeds!’ Aldus Geziena Bulder, voorzitter van de vereniging.

De vrijdagavond in de Immanuelkerk in Ermelo stond in het teken staan van terugkijken met leden, oud-leden en belangstellenden naar wat we hebben mogen doen. Johan Schelling, predikant van de GKv uit Haarlem en oud-lid, sprak over zijn ervaringen met E&R in Venlo, waar hij als gemeentepredikant 13 jaar mocht samenwerken en leren met E&R en over waarom evangelisatie nog steeds nodig is. Daarnaast was er een vraaggesprek met leden en oud-leden over hun ervaringen met E&R. Awake United verzorgde de muzikale begeleidingen er was volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Op zaterdag was de jaarlijkse Aftersun in de Aalbertshoeve in Ermelo. Natanya Schenk van IFES sprak het waarom van evangelisatie en over licht zijn in deze wereld en wat dat voor jou mag inhouden. Daarnaast was de Algemene vergadering van de vereniging en een workshop over hoe hoe we moeten leren over Gods leiding.

Dankbaar krijgen we terug op een mooi weekend, waarin we God mochten danken voor wat hij in het verleden heeft gedaan, maar nog veel belangrijk dat we ook vooruit mogen kijken naar Gods toekomst.

Bron: www.eenr.nl
Facebook