Menu

Goot500 bundelt weldoeners wereldwijd

goot-500“Toen we met de redactie de honderden nominaties voor deze nieuwe editie van de Goot500 doorspitten, ging de wereld er net iets anders uitzien”, zegt Goot500 hoofdredacteur Marco van der Straten naar aanleiding van de presentatie van de nieuwe editie van het magazine. “Alsof de rauwe werkelijkheid van het Journaal voor even veranderde in niets meer dan een vaag decor.”

Gloednieuwe glossy zonder al te veel glans
De Goot500 presenteert een namenlijst van mensen die op een andere manier rijk zijn. De lijst staat symbool voor de ontelbare mensen die elk op hun manier proberen de wereld te verbeteren. Kleine of grote initiatieven, dichtbij of ver weg, in stilte of met bombarie.

Het nieuws van alledag raakt voor even op de achtergrond bij het doornemen van de Goot500. Simpelweg omdat mensen in het zonnetje worden gezet die ervoor kiezen ergens de slingers op te hangen. Want recht doen, dat is een feest. Het doel van het magazine is om mensen te inspireren nummer 501 te worden.

De Goot500 is gratis te bestellen via goot500.nl. De leden en donateurs van de EO en Tear ontvangen het magazine donderdag 27 oktober thuis.

De Goot500 is een initiatief van Tear en EO.
csm_goot500-is-initiatief-van-eo-tear_eb2cdfbc69

Voor meer informatie: neem contact op met Frank van der Velde (fvandervelde@tear.nl of 06 22795774