Groen Geloven snel uitverkocht

Groen Geloven, het christelijke evenement over duurzaamheid dat op 5 oktober plaatsvindt is twee maanden voor aanvang uitverkocht. Ruim vijfhonderd mensen komen naar het Dominicanenklooster in Zwolle om inspiratie op te doen over duurzaam leven. ‘Fascinerend om te zien dat steeds meer christenen op dit vlak “wakker worden”.’

De organiserende partners zijn zeer tevreden over de 530 aanmeldingen voor Groen Geloven. Op eerdere duurzaamheidsevents (GroenGelovig en GroeneKerkendag) kwamen respectievelijk ruim 130 en 230 mensen af.

Groen Geloven is een initiatief van GroenGelovig en GroeneKerkenactie, en wordt georganiseerd door: Tear, Kerk in Actie, ChristenUnie, A Rocha, Micha Nederland, CCA, CGMV en Laudato SI werkgroep Nederland en de Evangelische Omroep.