Hey Bijbel

Dit najaar wordt stilgestaan bij de 400ste verjaardag van de Statenbijbel. Een mooi moment om Nederland (opnieuw) kennis te laten maken met de Bijbel, want hoeveel mensen kennen de Bijbel nou nog echt?

Daarom heeft de EO het boekje Hey Bijbel gemaakt. Dit pocketboekje geeft op een  heldere en hedendaagse manier antwoord op vragen als: Wat staat er in de Bijbel? Wat is de rode draad van de Bijbel? Hoe is de Bijbel ontstaan? Wanneer en hoe heb je wat aan de Bijbel? Een boekje om uit te delen. Bestel hier.

Aanvragen en uitdelen!
EO vraagt de kerken in Nederland om mee te helpen Hey Bijbel te verspreiden. De boekjes zijn tegen kostprijs verkrijgbaar als los exemplaar
(€ 2,95) of in pakketten tot 20 stuks (€ 2,50 p.st.). Mocht u meer dan 20 boekjes willen bestellen, dan kunt u een aanvraag sturen naar verkoop@eo.nl. De verzendkosten worden betaald door de EO: Wij hopen dat uw kerk onze missie deelt, want samen vertellen we dit verhaal.

Handige tip
Speciaal voor kerken heeft de EO een videoserie gemaakt over de Bijbel. Hierin wordt met behulp van animaties een simpele uitleg gegeven bij verhalen en thema’s uit de Bijbel. Leuk om te gebruiken tijdens catechisatie, een Bijbelstudie of tijdens de preek. Bekijk alle fragmenten via www.eo.nl/bijbelproject.