Via internet naar alle volken

Zending via internet geeft unieke mogelijkheden. Met een kleine inspanning kunnen grote aantallen mensen bereikt worden. Ook kunnen op een niet-bedreigende manier persoonlijke relaties worden opgebouwd.

Stichting GlobalRize Nederland heeft als doel wereldwijd christenen te helpen groeien in hun geloof en kerken te helpen zich te vermenigvuldigen. Daarnaast het verrichten van alle verdere handelen, die in de ruimste zin daarmee verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. GlobalRize doet dit met name via het internet.

GlobalRize brengt via het internet het Evangelie over de hele wereld. Elke maand krijgen tientallen miljoenen mensen via een van GlobalRize’s kanalen een boodschap uit de Bijbel mee. Miljoenen van hen leven in landen waar het Evangelie niet vrijuit gebracht mag worden. Daarbij brengt de inzet van GlobalRize mensen in contact met een plaatselijke kerk. Het werk van GlobalRize stopt niet bij het bekend maken van het evangelie aan de internetgebruikers. Ook nadat iemand tot bekering gekomen is, zorgt de zendingsorganisatie voor een lokale kerk waar de bekeerling terecht kan. Vandaar dat GlobalRize zegt: van Facebook naar kerk.

GlobalRize Introductievideo

Nieuw kantoorpand voor GlobalRize
Op 29 april heeft de  Zendingsorganisatie een nieuw pand in Oldebroek geopend. De officiële openingshandeling vond plaats bij het nieuwe kantoorpand aan de Elzenweg 1a door Tweede-Kamerlid en oud-zendeling Gert-Jan Segers en burgemeester Adriaan Hoogendoorn. Na de plechtigheid mochten belangstellenden het nieuwe kantoor bezichtigen.

www.globalrize.nl