Jubileum: 40 jaar EH

De Evangelische Hogeschool (EH) te Amersfoort is het 40e EH-Basisjaar van start gegaan met 155 nieuwe studenten. Vorig jaar verdubbelde de studentenpopulatie en dit jaar, waarin de EH haar 40-jarig bestaan viert, weet de school die groei vast te houden.

Dit cursusjaar bestaat de EH 40 jaar. Een prachtig jubileum dat we op verschillende manieren hopen te vieren. Dat doen we het gehele jaar door en daarbij hopen we zo veel mogelijk doelgroepen te betrekken:

Nederland Zingt
Op DV dinsdag 8 november 2016 worden er in het kader van het 40-jarige jubileum van de EH twee uitzendingen van Nederland Zingt opgenomen in de St. Joriskerk in Amersfoort. M.m.v. het EH-Studentenkoor o.l.v. Maarten Wassink. Wilt u bij deze opnamen aanwezig zijn? Ga dan naar www.nederlandzingt.nl.

Jubileumsymposium
Op DV vrijdag 18 november 2016 vindt van 14.00 tot 17.00u ons jubileumsymposium plaats waaraan verschillende oud-studenten hun medewerking verlenen. Nadere informatie volgt.

Jubileumdag
Op DV vrijdag 20 januari 2017 organiseren we een jubileumdag waarbij er alle ruimte is voor alle betrokkenen bij en oud-studenten van de EH om elkaar te ontmoeten. Daarnaast zijn er diverse programmaonderdelen die (vrijblijvend) bijgewoond kunnen worden. De dag duurt van 14.00 tot ca. 20.00 uur, en wordt afgesloten met een dankdienst in een kerk op loopafstand van de EH. Nadere informatie volgt.

Netwerkdag
Op DV donderdag 18 mei 2017 is er netwerkdag voor alle bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij het werk van de EH. Aan deze dag wordt medewerking verleend door o.a. Ben Tiggelaar (schrijver, spreker en gedragswetenschapper) en Gert-Jan Segers (fractievoorzitter van de Christen Unie). Nadere informatie volgt.

www.eh.nl
EH logo