Menu

Kandidaat Ganpat Berrevoets

Kandidaat Ganpat Berrevoets stelt zich in dit artikel aan u voor:

Graag deel ik met u alvast wat meer informatie over mijzelf. Momenteel ben ik werkzaam als jongerenwerker voor de GKv in Houten. Inmiddels woon en werk ik er al een jaar met veel plezier en zegen. Mijn hoop voor jongeren (van de jonge kinderen tot aan jong volwassenen) van de gemeente van Jezus Christus is dit: hen straks te zien stralen als sterren met Jezus Christus, de Koning van alle koningen en HEER van alle Heren.

Die hoop is gebaseerd op Daniël 12:3 waarin het ook gaat over de opstanding van de doden. Voor die Opstanding, ben ik geloof ik naar Nederland gekomen. In het speciaal nu voor hen, om hen op weg te helpen naar de opstanding van de doden op de dag van Jezus’ terugkomst.

Ik kom oorspronkelijk uit India en ben geadopteerd door Nederlandse ouders uit Zeeland. Daar ben ik opgegroeid. Via allerlei plaatsen van Goes, Ede, Kampen, Apeldoorn, Leiden,  Krommenie, Rhenen tot aan Houten, waar ik woonde, studeerde, werkte en waar ik leerde wie God voor mij en voor deze wereld is, is mijn roeping duidelijk geworden: als predikant in dienst staan van de Opgestane HEER Jezus Christus in Zijn gemeente.

Straks als ik 35 ben hoop ik dan ook op die manier voor de kerk te mogen werken. Met de kracht van Gods Heilige Geest wil ik Zijn volgelingen helpen een licht voor de wereld te zijn en om samen actief te zoeken wat verloren is. Zelf ben ik een creatief persoon en probeer door middel van beeldende kunst, denk aan boetseren, maar ook aan film, o.a. duidelijk te maken wat de Bijbel ons wil zeggen. Daarnaast houd ik van muziek en sport.

Momenteel zal ik nog geen beroepen aannemen, omdat ik mijn werk in Houten nog wil voortzetten. Voor preekbeurten ben ik wel beschikbaar.

Ganpat Berrevoets
Chamavenpoort 10,
3991 JV Houten.
Tel. 0644480629
Email: ganpat.berrevoets@gmail.com