Kandidaat Jasper Bosman stelt zich aan u voor.

Mijn naam is Jasper Bosman. Ik ben overtuigd van Gods vergevende liefde voor alle mensen en wil anderen daar graag over vertellen.

In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als promovendus Praktische Theologie aan de Theologische Universiteit Kampen. Daarnaast ben ik ouderling geweest in mijn gemeente in Utrecht, en heb ik werkervaring in het voortgezet onderwijs en het bedrijfsleven.

Als predikant geniet ik van het voorbereiden en leiden van erediensten en andere activiteiten, en ben ik graag persoonlijk betrokken op de ontwikkeling van gemeenteleden en zoekers. In het bijzonder heb ik liefde voor pastoraat (voor jong en oud) en de zondagse liturgie.

Ik zoek allereerst een gemeente die God wil zoeken, maar tegelijk oog heeft voor haar eigen leden én gastvrij wil zijn voor zoekers van buiten (boven-binnen-buiten). Daarnaast zoek ik een uitdagende werkomgeving, met ruimte voor het verrijken en verdiepen van de zondagse erediensten. Ik ga het liefst parttime aan de slag (80-90%), maar ben eventueel ook fulltime beschikbaar.

Meer weten? Ik hoor graag van u: kandidaatjagbosman@gmail.com