Kerkdiensten Oostburg

Iedereen, of u nu in West Zeeuws Vlaanderen op vakantie bent, of in Oostburg en omgeving woont, iedereen, zowel van binnen als van buiten de kerk wordt van harte uitgenodigd voor de diensten die in de zomer wekelijks gehouden worden in Oostburg!

Deze dienst wordt belegd in het kerkgebouw aan de Molenweg 1 Oostburg

17 mei Ds. J.F. Harmanny
7 juni Ds. R.J. Stolper
5 juli Ds. R.J. Stolper of Br. den Engelsman
12 juli Ds. R.J. Stolper
19 juli Ds. A.M. De Hullu
26 juli Ds. D.W.L. Krol
2 aug Ds. D.W.L. Krol
9 aug Ds. J.F. Harmanny
16 aug Ds. J.F. Harmanny
23 aug Ds. J.F. Harmanny
30 aug Ds. R.J. Stolper
6 sept Ds. Ph.R.G. de Coster

Aanvang 19:00

OOstburgDiensten
Elke eerste zondagavond van de maand gewoon een kerkdienst, maar toch iets anders, in een informele en ongedwongen setting, maar toch met een goede preek. Iets meenemen hoeft niet (mag natuurlijk wel), maar met een beamer worden alle teksten geprojecteerd, zodat alles goed te volgen is.

Momenteel is er bijna elke maand twee keer een gewone kerkdienst soms kan dat een leerdienst zijn, dan is er tijdens de uitleg voor het stellen van vragen. Iedereen (jong en oud) meer dan hartelijk welkom.

Plaats: Hervormd Kerkcentrum Oostburg (aan het Kerkplein 2)

Aanvangstijd: 19:00 uur (duur is meestal 1 uur, en na afloop koffie)

www.hoek.gkv.nl

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Wendy Wolfert 0117-455576