Onderstaande bestanden bevatten modellen die verschillende Generale Synodes hebben vrijgegeven voor gebruik in de Gereformeerde Kerken. Van elk model vindt u een Pdf- en een Word-bestand. Het laatste bestand kunt u gebruiken om uw eigen regeling op te stellen. Deze rubriek bevat ook enkele handreikingen.

B. de ambten en overige diensten
B12.2 Model voor een plaatselijke regeling voor de roeping van een predikant – versie jan-2016 (pfd)
B12.2 Model voor een plaatselijke regeling voor de roeping van een predikant – versie jan-2016 (doc)

B12.2 Model voor een plaatselijke regeling voor de roeping van een predikant in een samenwerkingsgemeente (pdf)