Menu

E-mail en hosting voor deputaatschappen en landelijke organisaties
Deputaatschappen en kerkelijke landelijke organisaties kunnen ook een subdomein aanvragen onder het gkv.nl domein. Bv. psutrecht.gkv.nl. Eventueel ook met bijbehorende e-mailadressen. Voor meer informatie verwijzen we u naar hosting@gkv.nl. We kunnen dan bekijken wat voor uw organisatie de beste oplossing is.

E-mail voor predikanten
Predikanten kunnen gebruik maken van een e-mailadres onder het hoofddomein gkv.nl. Dus zonder plaatsnaam. Dit e-mailadres is daarmee persoonsgebonden en kan dus meegenomen worden als een predikant in een andere gemeente gaat werken.

Aanvragen van een predikanten e-mailadres kan via hosting@gkv.nl. Geef daarbij door of u een pop3-account wilt of dat u de mail wilt doorsturen naar een andere (privé) e-mailadres. Ook wijzigingen van bv. een doorstuuradres van de predikanten-mailbox kunt u op hosting@gkv.nl doorgeven. Wij hanteren voor de e-mailadressen van predikanten een standaard format. (voorletters.achternaam@gkv.nl). Aan het gebruik van een GKv e-mailadres zijn geen kosten verbonden.